ÖsszeHangoló

VAN SZÉPSÉG AZ ELKERÜLHETETLENBEN…

Miről is szól az ÖsszeHangoló?
A hangtálak, a szélcsengők és egyéb intuitív hangeszközök rezgései, harmónikus hangjai segítenek, hogy harmóniát hozzak a terembe. És ha már kint meg van a nyugalom, ez segíthet, hogy a testedben, lelkedben újra egyensúly, összhang legyen.
A hangokat, a rezgéseket, az energiákat már több ezer éve alkalmazzák a gyógyításban, vagy akár a
megelőzésben. Úgy vélték, a lélek képes arra, hogy formálja a testet. Ahogy az érzelmeidet harmonizálod, ahogy oldódnak félelmeid, ahogy jobb hangulatba kerülsz, úgy ez a lelkiállapot a testet és a lelket is egészségesebb működésre hangolja.
Szervezetünk 70-80%-a folyadék, ami jól vezeti a rezgéseket, melyeket nem csak a füleden keresztül, de bőrödön, szíveden keresztül is megérezhetsz. Nyugaton már jobban elismerik az orvosok is a hangtálak, a rezgések hatását a gyógyításban, hazánkban egyelőre a meggyógyított emberek növekvő száma mutatja, hogy érdemes visszanyúlni a több ezer éves módszerekhez.
Az ÖsszeHangoló-n illóolajokkal, légzésfigyeléssel leteheted a napi feszültséget, megpihenhetsz, hogy egy ellazult állapotban tud beengedni szívedbe a hangok dallamát, megérezve, milyen mikor újra melegség járja át lelkedet. A hangtálak hangjai és rezgései hatására érzelmek kerülhetnek felszínre. Nem csak Te hangolódsz össze a szíveddel, de mi is összehangolódunk és egy szeretet TÉR-ben tudjuk megbeszélni élményeinket, tapasztalatainkat.
A klub foglalkozásokon széken ülve, vagy ha van kedved matracon fekve próbálhatod ki, milyen hatással vannak rád a tálak és egyéb intuitív hangeszközök rezgései.
Szeretettel várunk!

Szeretettel:
Andrea

Programok időpontja: