ÖsszeHangoló

VAN SZÉPSÉG AZ ELKERÜLHETETLENBEN…

Miről is szól az ÖsszeHangoló?
A hangtálak, a szélcsengők és egyéb intuitív hangeszközök rezgései, harmónikus hangjai segítenek, hogy harmóniát hozzak a terembe. És ha már kint meg van a nyugalom, ez segíthet, hogy a testedben, lelkedben újra egyensúly, összhang legyen.
A hangokat, a rezgéseket, az energiákat már több ezer éve alkalmazzák a gyógyításban, vagy akár a
megelőzésben. Úgy vélték, a lélek képes arra, hogy formálja a testet. Ahogy az érzelmeidet harmonizálod, ahogy oldódnak félelmeid, ahogy jobb hangulatba kerülsz, úgy ez a lelkiállapot a testet és a lelket is egészségesebb működésre hangolja.
Szervezetünk 70-80%-a folyadék, ami jól vezeti a rezgéseket, melyeket nem csak a füleden keresztül, de bőrödön, szíveden keresztül is megérezhetsz. Nyugaton már jobban elismerik az orvosok is a hangtálak, a rezgések hatását a gyógyításban, hazánkban egyelőre a meggyógyított emberek növekvő száma mutatja, hogy érdemes visszanyúlni a több ezer éves módszerekhez.
Az ÖsszeHangoló-n illóolajokkal, légzésfigyeléssel leteheted a napi feszültséget, megpihenhetsz, hogy egy ellazult állapotban tud beengedni szívedbe a hangok dallamát, megérezve, milyen mikor újra melegség járja át lelkedet. A hangtálak hangjai és rezgései hatására érzelmek kerülhetnek felszínre. Nem csak Te hangolódsz össze a szíveddel, de mi is összehangolódunk és egy szeretet TÉR-ben tudjuk megbeszélni élményeinket, tapasztalatainkat.
A klub foglalkozásokon széken ülve, vagy ha van kedved matracon fekve próbálhatod ki, milyen hatással vannak rád a tálak és egyéb intuitív hangeszközök rezgései.

Mit adhat számodra az ÖsszeHangoló?

Az egyéni utaknak köszönhetően mindenkinek mást adnak.

Van, akit mélyre visznek és rögtön belevezetnek egy mély relaxációs állapotba, mert az adott pillanatban arra van szüksége.

Van, akinek azt mutatják meg milyen érzelmeket nyomott el a lelke mélyén, és szembesítik, hogy tisztulni tudjon. 

Van, akiket pedig egész különleges álomvilágba repít.

Nagyon érdekes, hogy minden alkalommal mást ad, az adott pillanatnak megfelelően.

Csak fogadd a hangokat, rezgéseket, engedd, hogy tisztítsanak, kioldjanak, nyugtassanak.

Kinek nem ajánlott?

–          súlyos szívproblémák, szívritmus probléma, pacemaker esetén;

–          mélyvénás trombózis esetén;

–          nagyon sérülékeny visszér esetén;

–          epilepszia esetén;

–          csípő protézis esetén;

–          pszichés zavarok esetében;

–          terhesség első 3 hónapjában

Szeretettel várunk!

Szeretettel:
Andrea

Programok időpontja: